Teknologierne

sago•fonto® platformen udvikles med base i globalt udbredte open source-teknologier inden for GIS, IoT, Big Data og BI/Analytics.

Open source-filosofien skaber ny værdi for vores kunder, der råder over enorme datamængder, der ofte skal håndteres i realtid. Det stiller krav om en fleksibel, skalerbar, højtydende og driftstabil platform. Derfor baserer vi al datatransport og datalagring på åbne og frie teknologier, der i øvrigt anvendes af nogle af verdens største virksomheder.

Vi bygger sago•fonto® platformen på følgende open source-teknologier:

  • DataIntegrator: Her udgør højtydende teknologier som Kafka, Node-RED og avanceret Java-programmering fundamentet.

  • DataWareHouse bygger primært på højtydende databaser som MongoDB, TimeScaleDB og PostgreSQL/PostGIS. MS SQL Server understøttes også, hovedsageligt af sago•fonto® GIS.

  • GIS: Er udviklet med base i GeoServer, Open Layers samt diverse open source-biblioteker til brugervenlig visualisering af store datamængder. Løsningerne afvikles på klienterne uden nogen former for plugins. Løsningerne er browser-uafhængige med understøttelse af en bred vifte af browsere i forskellige versioner, og kan desuden afvikles browser-baseret på mobile platforme (iOS, Android).

”Den automatiske overvågning af systemet frigør manuelle ressourcer, der nu kan sættes målrettet ind på at løse de problemer, der opstår, i stedet for at skulle køre rundt for at opdage dem. I dag kan vi stå ved en stor touch-skærm og se den aktuelle tilstand i hele systemet, og når der er et problem, sender vi folk direkte ud for at løse det.”

Henrik Lemée
Ishøj Forsyning