Tour de Taxa 2021

Det er med stor glæde, at vi i 2021 for femte år i træk ”tager titlen” som regionssponsor for Tour de Taxa i Syddanmark. Vores bidrag er fortsat øremærket julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Julemærkehjemmene har igennem mere end 100 år hjulpet børn i Danmark.

I løbet af de 10 uger, et ophold på julemærkehjemmet varer, får hvert barn en tryg hverdag – med fokus på kost, motion, samvær og færdigheder. Det fremmer børnenes fysiske og mentale sundhed, og giver en stærk oplevelse af glæde og værdighed.

Alle børn får samtidig nye forudsætninger for at indgå i fællesskaber, hvilket yderligere styrker trivsel, læring og udvikling. Efter et ophold er der et individuelt opfølgningsforløb, og ofte også en fortsat kontakt, der rækker mange år ud i fremtiden.

Det er en livsbekræftende sag, hvor resultaterne er bemærkelsesværdige, hvilket videnskabelige undersøgelser i 2020 da også bekræfter. Et besøg på Fjordmark er en helt særlig, sjælfuld oplevelse – her mærkes det tydeligt, at der hersker en fantastisk ånd og entusiasme.

Det fortjener alle de ansatte og de mange frivillige omkring julemærkehjemmene en helt særlig anerkendelse for. Og det fortjener flest mulige børn også fremover at få et livsvarigt udbytte af.

Derfor støtter vi Tour de Taxa, der via forskellige aktiviteter samler ind til julemærkehjemmene, og sikrer fortsat tilgang af nye sponsorer. Og derfor giver vi vores varmeste anbefaling til at støtte dette arbejde, enten direkte til julemærkehjemmene, eller via fx Tour de Taxa. 

Læs mere om julemærkehjemmene her: www.julemaerket.dk og Tour de Taxa her: www.tourdetaxa.com/teamsydjylland.