BlueOverview omtalt i Teknik & Miljø

Bladet Teknik & Miljø har en flot artikel om BlueKoldings visionære BlueOverview-projekt, der skal håndtere 100+ overløbsbygværker.

Vi er naturligvis stolte over at have leveret softwareplatformen. For kendere kan vi bekræfte, at det selvfølgelig er sago•fonto® platformen, der er i spil 😊.

Løsningen blev konfigureret hen over sommeren og det tidlige efterår, hvor vi også fik tilpasset og udviklet datarobotterne. Inspireret af BlueOverview visionerne besluttede vi os for at skippe de hidtidige visualiseringsfaciliteter sago•fonto® platformen, og erstatte dem men nogle nye og flottere af slagsen. Det giver overblik! Dette udviklingsarbejde har traditionen tro været for vores regning.

Da hele løsningsmodellen ligger i open source, er det let at migrere til jeres forsyning, hvis I står over for samme udfordring. Evt. tilpasninger til jeres særlige ønsker vil kunne ske let og fleksibelt. Så hvorfor ikke sætte i gang nu – så er du klar til at spare penge, når overløb bliver behæftet med afgifter?

Tak til BlueKolding for muligheden for at deltage i dette visionære projekt. Vi glæder os over udsigten til, at den samlede løsning vil være i fuldskala-drift på alle 100+ overløbsbygværker i Q2-2021.

Se artiklen her.